Wednesday, April 27, 2016

Δωρεάν υποστηρικτική θεραπεία σε εφήβους και ενήλικες από το Τμήμα Ψυχολογίας

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Τμήματος Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του εκπαιδευτικού ιδρύματος και με στόχο τη συμβουλευτική παρέμβαση στην κοινότητα – προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα παροχής δωρεάν Υποστηρικτικής Θεραπείας για εφήβους και ενήλικες.

Η θεραπεία – κατά την οποία τηρείται αυστηρό πρωτόκολλο δεοντολογίας - πραγματοποιείται από πιστοποιημένους θεραπευτές και ολοκληρώνεται σε 12 συναντήσεις. Η υποστηρικτική θεραπεία έχει στόχο την ανακούφιση και την αποτελεσματικότερη διαχείριση ψυχο-συναισθηματικών δυσκολιών (στρές, άγχος, καταθλιπτική διάθεση),  δυσλειτουργιών  στις σχέσεις του ατόμου με την οικογένεια και τους σημαντικούς άλλους και συμβουλευτική γονέων.

Tο πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια κλινικής άσκησης των Μεταπτυχιακών φοιτητών Κλινικής-Κοινοτικής Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου του προγράμματος MSc Clinical and Community Psychology. Μέσω του προγράμματος, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεραπευτικές συνεδρίες, κατόπιν συγκατάθεσης των θεραπευμένων. 

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό προς την κοινότητα και εντελώς δωρεάν.  Με στόχο την εξυπηρέτηση σας, τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του προγράμματος, και τη διαχείριση των εισερχόμενων αιτημάτων επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στο  psychotherapy@metropolitan.edu.gr για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού.

Location: Athens, Greece